c03

O le fa'amaoniga a Tyson Fury, e amata mai i faiga masani i vai ta'aloga se'ia o'o i le fa'atauga fa'atausua o lotion fa'atosina

O le fa'amaoniga a Tyson Fury, e amata mai i faiga masani i vai ta'aloga se'ia o'o i le fa'atauga fa'atausua o lotion fa'atosina

O le Gypsy King e maua le tele o ana tupe maua i totonu o le mama, e tele lava mai ana taua tolu ma le fili umi o Deontay Wilder.
Ae ua siitia le paleni o le faletupe a le alii fusu e 33 tausaga le matua ona o sponsor ma pisinisi i fafo atu o taaloga.
O lana fa'ailoga o le Furocity ua tula'i mai i le supamaketi fa'a'aisa a Iceland, fa'alauiloa se vai malosi ma o le a fa'alauiloa ai fo'i mea'ai ma pia.
Ae ui i lea, e ui lava i le tausua e uiga i le tuʻuina atu o lotion masturbation, na te le faʻaogaina le lalolagi o le fiafia ia te ia lava.
O le ita na matua sailia e le ESPN ona o lona taʻaloga afeleti, ma i le 2019 na faʻataunuʻuina ai le poloka poloka ma le US Sports Channel mo isi taʻaloga e lima e tusa ma le £ 80m.
Sa ia sainia foi se feagaiga faufautua ma le MTK Global, o se kamupani e pulea fusuaga na faavaeina e le alii faipisinisi Irish ua finau Daniel Kinahan.
O lana faleoloa fa'atau oloa i luga o le initaneti e fa'atau atu mitiafu, ofutino polo, ofutino, lavalava o tamaiti ma mea e manatua ai saini, e aofia ai fusi fa'atusa.
E ui ina talafeagai le tau o lavalava, o mitiafu e tau i le va o le £ 15 ma hoodies e oʻo atu i le £ 35, ma o le fusipaʻu WBC ua sainia o le a toe faʻafoʻi ai tagata taʻavale £ 999.99.
A'o le'i faia lana fusuaga, sa ofuina fo'i e Fury se suti teuteu teuteu - e masani lava ona iai lona ata i luga.
O le faʻailoga faʻailoga na mamanuina e le kamupani Italia o Claudio Lugli, o loʻo faʻaalia foi Amir Khan ma Conor McGregor ma galulue faʻatasi ma taʻilua taimi o le lalolagi.
Le Tyson Fury: O le Gypsy King Collection o loʻo faʻaalia ai nisi o nei suti, faʻapea foʻi ma le tele o ofutino satin cotton mai le £70.
I le tele o tausaga, sa ia sainia konekarate ma kamupani e pei o le kamupani Amerika Fashion Nova ma galulue faʻatasi ma Wow Hydrate - o se vai taʻaloga vai.
Manchester City star Kevin De Bruyne ma Egelani faavaomalo Harry Maguire o ni amepasa foi mo Wow Hydrate.
I tua i le 2018, na amata ai e le kamupani faʻatau oloa a Marbella Lund Group se faiga faʻapaʻaga ma Fury e avea ma ana lagolago aloaia o le tolauapiga.
I luma atu o le Fury v Wilder II i le 2020, na faia ai e Tyson se tautinoga ofoofogia o le a ia faafitu i le aso e sauni ai mo se fusuaga.
E leʻi umi, na ia faʻasoaina se ata iloga o lana fonotaga faʻasalalau i luga o lana Instagram, faʻapipiʻi faʻatasi ma se vaaiga mai le Wolf of Wall Street, ma fautua mai e mafai ona ia faia nisi mea.
I le fausiaina o le latou taua, na auai Wilder ma fautua atu e tatau i Fury ona faʻaaoga se "lotion mamafa" pe a ia fuafua e faʻatumauina le tau o aso uma.
Fa'alia, e le'i tupu lava. Ae na fa'asoa e Fury se ata o le fagu ma le fa'ailoga "Easy Stroke Masturbation Lotion" i luma.


Taimi meli: Mati-11-2022