c03

Filifili se thermos ma pe leai foi se taofi totonu

Filifili se thermos ma pe leai foi se taofi totonu

O fagu vevela i luga o le maketi e mafai ona vaeluaina i fagu vevela ma fagu i totonu ma fagu vevela e aunoa ma ni faʻamau i totonu e tusa ai ma le fausaga. E fa'afefea ona filifili i le va o nei ituaiga fagu vai e lua pe a fa'atau?

1. fagu fa'amama fa'atasi ma totonu o le polo

O le polo i totonu o se faʻamaufaʻailoga faʻamau o loʻo i totonu o le fagu faʻapipiʻi, e masani ona faʻafesoʻotaʻi vavalalata ma le pito i totonu o le fagu faʻafefe, lea e mafai ona faʻamafanafanaina mea inu vevela pe malulu i totonu o le fagu faʻafefe mo se taimi umi atu. O le taofi totonu o loʻo faia i meaʻai vaivai poʻo mea paʻu malo, e mafai ona faʻaleleia le faʻamaufaʻailogaina o le fagu faʻafefe, aloese mai le vevela, ma faʻamautu le vevela.

2023122501

Tulaga lelei: O le fagu faʻapipiʻi totonu e sili atu le faʻaogaina ma le faʻamaufaʻailogaina, lea e mafai ona faatumauina le vevela o le meainu mo se taimi umi. I le faʻatinoga o le GB / T2906-2013 tulaga masani, o loʻo manaʻomia mo le umi o le faʻaogaina o fagu faʻapipiʻi faʻatasi ma le leai o ni pusa totonu. O le taimi e fua ai fagu mo fagu fa'amama fa'atasi ma polo i totonu e 12 pe 24 itula. O le taimi e fua ai fagu fa'amama e aunoa ma ni polo i totonu e 6 itula.

Le lelei: O le le lelei o se fagu insulated i totonu o le faʻamamaina e fai si faigata, lea e fuafua i le fausaga o le polo i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o palaka i totonu o loʻo tu i le gutu o le fagu i totonu ma faʻamauina i filo. O le mea lea e mana'omia ai le fagu i totonu e fa'aogaina ma se fausaga filo totonu, ma o lo'o i ai fo'i fa'amau i totonu e pei o loka fa'amau. I le taimi lava e tasi, o le auala e faʻafefe ai le vai o le polo i totonu e eseese mai lea ituaiga i lea ituaiga, lea e faʻateleina ai le lavelave o le fausaga o le polo i totonu. O fausaga lavelave e faigofie ona faaputuputu palapala ma mafua ai le tuputupu aʻe o siama, afaina ai le tumama ma faʻalavelave ai le faʻamamaina. E fautuaina le fa'aogaina o fagu fa'amama fa'atasi ai ma polo i totonu mo le fa'atumuina o vai. E le gata i lea, pe a filifilia se fagu insulated i totonu, e fautuaina e filifili se oloa e faigofie ona faʻamama, faʻafeiloaʻi pe sili atu i le tulaga masani.

2. fagu fa'amama e aunoa ma se polo i totonu

O se fagu fa'amama e aunoa ma se polo i totonu e masani lava ona fa'asino i se fagu fa'amama e aunoa ma se fa'amaufa'ailoga fa'amau. O fagu fa'amama e aunoa ma se polo i totonu e fa'amaufa'ailogaina i le tino fagu e ala i le mama pa'u fa'amau o le ufiufi fagu. O le tulaga faʻafesoʻotaʻi o le mama paʻu faʻamaufaʻailoga e masani lava o le pito o le fagu faʻafefe, ma o le faʻamaufaʻailoga e sili atu le vaivai nai lo le paʻu totonu. Ae ui i lea, o le tele o fagu fa'amama e aunoa ma se polo i totonu i luga o le maketi e mafai ona mautinoa e leai se tafe. Ole malosi ole fa'atosina e fa'alagolago tele ile fa'agata fa'agata fa'agata tekonolosi e fa'atumauina.

fagu vai tele

Tulaga lelei: O le lelei o le fagu e le fa'apalapala e faigofie ona fa'amama ma tausia, ma e mafai ona fa'amama ma fa'amama i so'o se taimi e tausia ai le tumama. E le gata i lea, o le fagu insulated e aunoa ma se taofi totonu e faigofie mo le inu vai. O nisi o fagu fa'amama e fa'aaogaina le ata e tasi le kiliki fa'apipi'i, e fa'afaigofie ai ona maua le vai i le na'o le tasi le lima, pe o se vaomago po'o se mea inu sa'o.

Le lelei: Pe a faʻatusatusa i fagu faʻamaʻi faʻatasi ma se taofi i totonu, o fagu faʻamama e aunoa ma se faʻamau i totonu e puupuu le taimi e faʻapipiʻi ai, ma meainu e mafai ona faʻafeiloaʻi pe mitiia le vevela e ala i le tapuni o le fagu faʻafefe. O le mea lea, pe a filifilia se fagu e le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e fautuaina e filifili se oloa e lelei le lelei ma le faʻaogaina.

3. Fa'aaliga talafeagai

I le fa'aoga fa'atino, e iai sina eseesega i fa'ata'ita'iga o fa'aoga i le va o fagu fa'amama fa'atasi ma fa'amau i totonu. Mo faʻataʻitaʻiga e maualuga le manaʻoga mo le umi o le faʻaogaina, e pei o fafo, femalagaaʻi, felauaiga mamao, ma isi, e fautuaina e filifili fagu faʻamaʻi faʻatasi ai ma totonu o pusa mo se taimi umi atu. Mo fa'aaliga e mana'omia ai le fa'aoga faifaipea ma e le mana'omia ai le fa'amama mo se taimi umi, e pei o le fale, a'oga, ofisa, faleta'alo, ma isi, e fautuaina e filifili se fagu e le fa'apalapala mo le fa'aoga faigofie ma le fa'amama.

Fa'ai'uga:

O le eseesega i le va o le thermos ma le leai o se taofi i totonu o loʻo taoto i lona aafiaga faʻamau, faʻamaufaʻailoga, ma le faigofie o le faʻamamaina ma le tausiga. O le iai po'o le leai o se taofi i totonu e le o se fa'ata'ita'iga mo le fa'amasinoina o le lelei o se thermos. A filifilia, e mafai e se tasi ona filifili oloa e faʻatatau i o latou manaʻoga moni ma faʻaoga faʻaaliga, ma filifili oloa e lelei le lelei ma le tausisia o tulaga faʻavae.

 


Taimi meli: Ian-22-2024