c03

Na manatu le alii Saina na utia e le gata uogo na oti i le fagu uaina na ia faatauina mo lona atalii

Na manatu le alii Saina na utia e le gata uogo na oti i le fagu uaina na ia faatauina mo lona atalii

Na faateia se tama Saina ina ua faafuasei ona utia o ia e se gata mate i totonu o se apa uaina gata na ia faatauina i le tausaga talu ai. O le tamaloa, mai le itumalo o Heilongjiang i Saina, na lipotia mai na faatauina mai ni apa uaina se tolu, ma le talitonu e mafai ona fesoasoani i lona olaga umi. Nai lo le tatalaina o fagu, na tuuaia e le tama ia fagu e le'i tago i ai mo le tausaga ina ia "lava le aoga o vailaau". Fa'aSaina, na'o le mauaina o gata uogo uma e tolu na "ola" a'o le'i utia e le tasi. Na togafitia o ia i le taimi lava na ave ai i le falemaʻi ma fai mai na sao mai. E talitonu le vailaʻau Saina o le uaina gata o loʻo i ai le tele o aoga faʻalesoifua maloloina ma e mafai foi fofo rūmatism, gugu ma fulū.O le vaiinu e masani lava ona saunia e ala i le tuʻuina o se gata i totonu o le apa ava malosi (e masani lava o le uaina araisa) ma faʻamau iina mo ni nai masina. O le mea na tupu e le o se mea e ofo ai le tama, fai mai nisi tagata popoto, e pei o gata. Fai mai e mafai ona nofo i totonu o se fagu ava malosi mo le 12 masina e aunoa ma le oti, aemaise lava pe afai e teisi le tapuni e tuʻu ai le ea. so’o se vai i totonu o le fagu mo le silia ma le itula pe sili atu,” o le tala lea a Worcester i le Newsweek.” E leai ni mana fa’ataulāitu o gata, e fai i aano o manu ma ivi e pei o isi manu ma e mana’omia ni mea’ai, vai ma le okesene e ola ai.” O nisi ituaiga o gata e mafai ona ulu atu i se tulaga o le mu, lea e talitutusa ma le moe i totonu o meaola, pe a faʻamalieina tulaga faʻapitoa, e pei o le maualalo o le vevela. I le taimi o le afi, latou te manaʻomia le itiiti ifo o le okesene ma o latou metabolism e faʻagesegese.
I le taʻua o popolega i le soifua maloloina, na solia ai e Alex Jones le poloaiga a le faamasino Connecticut e molimau i le Aso Tofi i se mataupu na aumai e aiga o Sandy Hook Elementary i latou na fanaina i le aoga ia Infowars. scam.O le aso lona lua i le laina lea na faatulaga ai molimau i Austin, Texas, lea na faamautu ai Jones ma Infowars, e lei oo mai. Na maua e le faamasino o Jones e noatia mo mea leaga ia Novema ma o loo sailia lana molimau e fuafua ai pe fia le tupe e tatau ona ia totogiina. le aiga i luma o le faamasinoga.
Na tuʻuina atu e le au faʻamalosi faʻalavelave faʻalavelave le faitau selau o ato tino i fafo atu o le US Capitol i le Aso Tofi.
O se tasi o mataitusi sili ona maualuga ma feteʻenaʻi a Marvel ua oso i luga o le lau tele e pei o le manumalo o Oscar Jared Leto ua liua i le antihero mataʻutia Michael Morbius maualuga. Maʻi tigaina ma se maʻi toto e le masani ai ma naunau e laveaʻi isi o loʻo mafatia i le faʻalavelave lava e tasi, Dr. Mobius taumafai se faʻalavelave. gamble.O le mea i le taimi muamua e foliga mai o se manuia atoatoa e le o toe umi ae avea o se fofo sili atu ona leaga ia te ia lava nai lo le ma'i.
O tali mai tagata matamata Netflix i Is It Cake?Ma e tele naua tala e uiga i le Ipu Mumu solo a Andrew i le vaega lima.
O matou tagata tomai faʻatekonolosi latou te fautuaina nei 15-inisi komipiuta mai Samsung, HP, Microsoft, ma isi mo le faʻafaigofieina o galuega i aso uma.
Ua va'aia e le au Vermonters lenei pusi fagota fagota i se taimi lata mai.
Ua faitioina e le au faatupu faalavelave le US Department of Agriculture's Wildlife Service, lea fai mai o le numera o tagata maliliu e tatau ona puipuia le au faifaatoaga ma le soifua maloloina lautele. O le numera o tagata maliliu i le 2021 o loʻo taʻu mai ai o le fasiotia o ituaiga o le Vaa o Noa. E tusa ma le 64,000 coyotes na fasiotia. Ata: Rory Merry/Zuma/Rex/Shutterstock O se matagaluega faatauvaa a le malo o Amerika sa pisi ma lē mapu i le 2021, ma fasiotia ai le silia ma le 1.75 miliona. manu i le salafa o le atunuu i le fua faatatau e tusa ma le 200 manu i le itula.
Nai lo le maileia, na malilie le au ofisa o Elm Grove e tusia ni faiga faʻaleaʻoaʻoga fou e faʻateleina ai le malamalama o tagata i amioga a le coyote.
Fai mai le faleoloa ua manatu e sui le igoa o le taika "ae leʻi faia ona o le tali atu i lona lava igoa, o se vaega taua o ana aʻoaʻoga, soifua manuia ma le tausiga."
E silia ma le 400,000 ituaiga o meaola o le a fasiotia i le 2021, e aofia ai urosa, luko, coyotes, leona mauga, alope ma pi.
I se malaga talu ai nei, na vaaia ai e tagata matamata tafola se tafola e seasea ona tupu e lata ane i Dana Point, Kalefonia. i le latou va'a folau. Na fa'amatala e le kamupani le va'aiga o se "se mea e seasea tupu ma tulaga ese le va'aiga tafolā." "I le tausaga talu ai nei".
O se tama'i tama'i ta'amu fagu ua lele atu i Florida Keys mo se fa'asao tumau i le mae'a ai o le iva masina o le toe fa'aleleia i se nofoaga mo le toe fa'aleleia o le gataifale i Texas. O le tama'i povi matuaoti e igoa ia Ranger na taunu'u i le Florida Keys Dolphin Research Center i le Aso Faraile. The National Marine Fisheries Service na tonu ai e le mafai e dolphins ona ola i le vao ma filifili le Dolphin Research Center e tausia le mamei o le gataifale i lona olaga atoa.
O tagata tomai faapitoa i manu feʻai sa fafagaina lima letus manatee fiaaai o se vaega o se polokalame fafaga faʻataʻitaʻi.
Ua tuuina mai e le Faletupe a le Lalolagi le uluai noataga faasao meaola i le lalolagi, ua siitia ai le $150 miliona e fesoasoani ai i taumafaiga e faateleina le faitau aofaʻi o tagata uli i Aferika i Saute ua lamatia, o le tala lea a le Faletupe o le Lalolagi i se faamatalaga i le Aso Tofi. tagata teu tupe e faavae i luga o le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le faitau aofaʻi o le rhino uliuli i Aferika i Saute Addo Elephant National Park (AENP) ma le Great Fish River Nature Reserve (GFRNR), fai mai le faletupe. O le rhino uliuli o se ituaiga lamatia lua-suu o le aiga Rhino, maua. na o Aferika.
O Justin Lelesch ma lona faletua o Jessica, o loʻo galulue i le Abilene Zoo, o loʻo siitia atu i Ohio, lea na te talia ai se isi tulaga o le faleoloa.


Taimi meli: Mati-26-2022